Onze ruimtes

Een duurzame locatie, met de ideale ruimte voor elke gelegenheid

Wij hebben verschillende lichte en frisse ruimtes die een mooi uitzicht geven op de stad en de groene omgeving. De zalen zijn comfortabel en bieden alles wat u nodig heeft. In de ruimtes zijn verschillende opstellingen mogelijk passend bij uw bijeenkomst, presentatie of vergadering. 

Rozenlust biedt een fijne plek voor zakelijke activiteiten, bij de inrichting van de ruimtes hebben wij ons laten inspireren door kunst, groen en wetenschap. Deze passie is door het hele gebouw terug te zien. 

Op onze locatie zijn er veel mogelijkheden voor het organiseren van actieve teambuilding programma’s. Deze kunt u zelf organiseren of u kunt dit laten organiseren door onze partner Team4teams.

Tuin

Onze vergaderlocatie is een gastvrije en groene oase, wat deze omgeving ideaal maakt voor het organiseren van een vergadering of een andere gelegenheid. Wilt u uw zakelijke bijeenkomst memorabel maken? Kies er dan voor om een groepsactiviteit te organiseren. Achter onze locatie ligt onze royale buitenplaats met verschillende idyllische plekjes. Deze buitenplaats is 2 hectare groot en is uitstekend geschikt voor het houden van een geweldige groepsactiviteit. In de stilte van ons park kunt u op onze grasvelden bijvoorbeeld yoga’en, boksen, booglampen of mediteren. Onze locatie biedt volop mogelijkheden om de teambuilding te versterken. Neem gerust contact met ons op, we helpen u graag verder.