Over ons

Vergaderen in het groen in hartje Rotterdam

Missie

In een omgeving van schoonheid op een locatie waar generaties bekende Rotterdammers hun roots hebben en hun successen hebben gekend, willen wij kennisoverdracht en vergaderen mogelijk maken in een sfeer van duurzaamheid en met maatschappelijke relevantie.

Historie

Ten zuidwesten van de oude stadsdriehoek Rotterdam ligt de Muizenpolder, tussen de Westzeedijk, Kievitslaan, Parklaan en Van Vollenhovenstraat, een gebied waar in de 18e eeuw pleziertuinen werden aangelegd. Het oudste huis Rozenlust is gebouwd in 1726. Het was het eerste woonhuis in deze polder.

Het terrein van het moderne Rozenlust is tot stand gekomen uit een samenstel van tuinen, samen 1,75 hectare. U kunt genieten van het prachtig aangelegde park en de bijzondere bomen.

Duurzaamheid

Buitenplaats Rozenlust koestert zijn groene omgeving. Moerbeibomen en rozen geven hetĀ  terrein zijn karakteristieke eigenschappen.

Het gebouw is voorzien van energiezuinige elementen zoals triple glas, verlichting met sensoren op alle etages, op een niveau van labelĀ  A+++.

De bunkerzoutkliniek

Op het terrein bevindt zich in een bunker uit de tweede wereldoorlog een zoutkliniek. Dit is een plek waar de absolute stilte u even helemaal afschermt van de buitenwereld. De met zuiverende zoutkristallen verzadigde lucht is heilzaam voor lichaam en geest. 

www.debunkerzoutkliniek.nl