Break-out

Privéruimte (incl. alle voorzieningen)
4-10 personen | 24/7 Toegang incl. Wi-Fi | Flip-Over/Beamer

Onze break-out rooms zijn van alle gemakken voorzien. De stijlvolle en moderne ruimtes bieden alles wat je nodig hebt voor een bijeenkomst met een middelgroot gezelschap. Vanzelfsprekend heb je de beschikking over een razendsnelle WIFI-verbinding en heb je in elke ruimte de beschikking over een Flip-over bord en Beamer. We helpen je graag met het vinden van de ideale ruimte, die past bij jouw gezelschap en het doel van de bijeenkomst. 

Boerhavenkamer

Descarteskamer

Enthovenkamer

Escherkamer

Descartes Kamer
Enthovenkamer
Escher Kamer

Kleinschalige kamer van 15m² geschikt voor 4 personen, met 3 stopcontacten en 1 raam. Flip-boards en catering inbegrepen.  15m² geschikt voor 4 personen 

Middel-kleine kamer van 30m², geschikt voor 10 personen. Met 5 stopcontacten en 3 ramen. Flip-boards, catering en beamer inbegrepen.

Middel-kleine kamer van 30m² geschikt voor 10 personen. Met 5 stopcontacten en 3 ramen. Flip-boards, televisie, beamer en catering inbegrepen.

Middel-kleine kamer van 30m² geschikt voor 10 personen. Flip-boards en catering zijn vanzelfsprekend inbegrepen. 

Kodálykamer

Spreekkamers

Van Leeuwenhoekkamer

Van Hof’kamer

Kodaly Kamer
Spreekkamer 2
Van Leeuwenhoekkamer

Speciale kamer voor begeleiding en gesprekken en supervisie. 30m²  geschikt voor 6 personen, inclusief bankstel, fauteuil, beamers, flip-boards en catering.

Verschillende spreekkamers van circa 30m², geschikt voor 8 personen. Met 3 stopcontacten en 2 ramen, inclusief beamer, flip-boards en catering. 

Kleine kamer van 15m² geschikt voor 6 personen. Met 3 stopcontacten en 1 raam. Flip-boards, beamer en catering inbegrepen.

Kleine kamer van 15m² geschikt voor 6 personen. Met 4 stopcontacten 1 raam. Flip-boards en catering zijn vanzelfsprekend inbegrepen. 

Neem contact met ons op